• Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Gold's Gym Indonesia's Best Personal Trainer 2014

    Pande Nyoman Merta is a familiar face at Gold’s Gym Citywalk Sudirman, having been working as a Personal Trainer there for more than 4 years. But did you know that he didn’t always have an amazing body that he has now? Let’s get up close & personal with Gold’s Gym Indonesia’s Best Personal Trainer 2014, Nyoman! Read more about him here: http://ow.ly/LT1hG Subscribe to get more updates from us! http://www.goldsgym.co.id/home https://www.facebook.com/goldsgymID https://twitter.com/Golds_Indonesia http://instagram.com/goldsgym_id

    published: 21 Apr 2015
  • Gym Session - Kiss My ABS(Melatih Otot Perut) | INDOFITNESS

    Indonesian Fitness Lifestyle Komunitas Gaya Hidup Sehat - Indonesia | INDOFITNESS | Personal Trainer | Online Fitness Personal Trainer | Coach | Indonesian Fitness Lifestyle Business Inquiries : indofitness24@gmail.com / 085691949344 Instagram : http://instagram.com/indofitness Video by Gustaf Sailendra CP: 085691949344 Stay Awesome!

    published: 12 Jul 2015
  • GYM PRANK INDONESIA - wkwkwk - brandon kent

    i have no idea what am i doing

    published: 04 Nov 2016
  • binaraga indonesia latihan otot bahu di mega gym osbond

    Binaraga Indonesia bisa klik www.binaragaindonesia.com binaraga indonesia ini mendapatkan medali emas di PON 2016 yang diselanggarakan di bandung pertandingan sangat keras.. Mau menjadi binaraga indonesia itu butuh kerja keras dan latihan yg berat ini binaraga indonesia latihan otot bahu di mega gym osbond latihan ade rai, suplemen fitnes ade rai, ade rai club fitness harga rai fitness, alamat toko suplemen fitnes di jakarta, ade rai club fitnes indonesia, ade rai kenny amelia, ade rai waktu kurus,

    published: 09 Oct 2015
  • PUSH DAY - LATIHAN DADA,BAHU, TRICEPS DI GYM

    Yo whats up teman teman fitness, kali ini saya mau tunjukan kalian typical Pushday dri aku Pushday berarti kita latihan semua otot yang dorong kaya dada, bahu dan triseps. Exercise adalah Smith Machine Benchpress Benchpress Machine Chestpress Cable Flys Reverse Flys Side Raises Front Raises Triceps pushdown tiap exercise 3-4 Set untuk 6-15 Repetisi dengan 60-90 Seconds isitirahat Jangan lupa untuk dilike, Subscribe dan share Check out juga 2ninefit di Twitter dan Facebook dan bobbyida di Instagram.

    published: 05 Feb 2017
  • Best Indonesian Female Bodybuilder Gym Workouts

    Indonesian Female Bodybuilder from Jakarta - Melly Sevoy trained so hard in most of her fitness workouts & some heavy lifts in the Gym, before her poses.

    published: 24 Sep 2012
  • TUTORIAL: CARA MEMBENTUK OTOT DI RUMAH DALAM 5 MENIT TANPA ALAT GYM (UPPER BODY HOME WORKOUT)

    Hey guys, hari ini kita bakal kasih kalian "THE SUPERSET UPPER BODY HOME WORKOUT" a'la Athletes Nutrition Indonesia yang bisa kalian lakukan dalam 5-10 menit, dan tentu nya dapat membantu kalian membangun massa otot! Jangan lupa subscribe ke kita guys (gratis!!!) dan jangan lupa juga untuk follow kita di instagram @athletesnutritionid untuk postingan daily kita! www.Athletesnutritionid.com

    published: 08 Oct 2015
  • Aesthetic Natural Bodybuilding Motivation - Fitness Aesthetics Indonesian

    BY : KELVIN WINZ

    published: 05 Aug 2015
  • RPM 72 TRACK 7 - 8 WITH ANGGIE & ALBERTUS - Golds gym Indonesia

    track 7 : Rise of the Era (digital remix) - andrew rayel

    published: 21 Nov 2016
  • Latihan Otot Punggung Di Yakuza Gym Fitness Club Jakarta HERY YAKUZA

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Dengan Otot Punggung yang terbentuk indah akan memberikan kesan otot kita sudah terbentuk Salah satu yang diberikan penilaian di event binaraga mau pun body contes latihan otot sayap di rumah, cara melatih otot punggung tanpa alat, contoh latihan otot punggung, cara membentuk otot punggung bersayap, cara melatih otot bahu, latihan otot punggung dengan dumbell, cara membesarkan otot punggung, otot punggung sakit,

    published: 25 Nov 2016
  • Kiss Prank Indonesia - Edisi Gym

    Kiss Prank Indonesia - Edisi Gym kiss prank di kamar, kiss prank indonesia, kiss prank hot, kiss prank videos, kiss prank youtube, kiss prank yoga,

    published: 02 Jan 2017
  • Random training @ Hammerhead Gym - Bali Indonesia

    Various clips training one week out from competition. Nothing fancy or heavy, just getting a good pump in Bali's best bodybuilding gym, Hammerhead Gym. @nipponfitness Music: https://www.youtube.com/channel/UCOrD5MJKbMQxLhdJA4TTpEQ

    published: 13 Dec 2016
  • TOUR CELEBRITY FITNESS | Best Gym in Yogyakarta?

    Today we take a tour of Celebrity Fitness in Yogyakarta. We are looking for a new gym and this one looks pretty nice. It is located in Lippo Mall and opens at 6:00 AM. The price is about $450 per year per person. Hope you enjoy our family friendly videos. Have a great day and keep smiling! :) Yesterday's Video SUBSCRIBE FOR NEW VIDEOS - http://bit.ly/SubToMartinJohnsonHD GET OUR T-SHIRTS - http://geni.us/ShopNow CAMERAS AND GEAR WE USEMain vlogging camera http://geni.us/OurCamera ✩ Complete gear and tool list http://geni.us/YouTubeGearGuide FOLLOW US :) ✩ Facebook - https://www.facebook.com/MartinJohnsonHD ✩ Instagram - http://instagram.com/MartinJohnsonHD ✩ Twitter - https://twitter.com/MartinJohnsonHD ✩ Website - http://martinandjuliejohnson.com ✩ Our Church - http://www.yog...

    published: 01 Dec 2016
  • GYM PRANK ON DEDDY CORBUZIER GONE WRONG!

    In this video, i tried to instruct people with my ultimate and soulful fitness teaching. Let's see how people react when they hear the secret of my amazing body. [ English subtitle on progress! ] Btw, the news was right after all, Deddy Corbuzier is not a man that you can mess with. Anyway go watch Triangle, yes it's on a big screen. Watch it or i die. Thanks for watching! And if you enjoyed this video, please SUBSCRIBE to my channel for more videos. ----------------------------------------­----------------------------------------­-- SUBSCRIBE to Deddy Corbuzier also, he's a super cool guy (had to say this so he will not fuck me up): https://www.youtube.com/user/corbuzierprediction/featured ----------------------------------------­----------------------------------------­-- FOLLOW ...

    published: 15 Aug 2016
  • Mengecilkan Perut Bonus Perut Rata Tanpa GYM | Home Workout

    Hyeaaii Gita upload nih pesenan kalian semua tentang "Cara Mengecilkan Perut Tanpa Gym"!!!! Bisa langsung kalian praktekin nih dirumah hihihih Semangat yaaa kalian semua !!!! oh iya banyak banget temen temen yang tanya tentang cara workout buat kurusin badan apa aja, nih Gita kasih link nya ya yang udah Gita upload : 1. Cara mengecilkan paha bonus pantat besar (WORKOUT GYM LEGS & BOOTY !!!) https://youtu.be/AakBsqIN61E 2. Cara mengecilkan lengan (WORKOUT GYM TRICEPS & BICEPS) https://youtu.be/-tnLvIy_Rag 3. Home Workout https://youtu.be/Gl8LMd8uV3Y 4. Workout rutin (Intense Worrkout Dumbbel) https://youtu.be/s7G6_umi8FI 5. Menu Diet ala Gita https://youtu.be/364ySJmOK04 komen dan saran bisa kalian cantumin di kolom komen dibawah ini yaaa thank you for watching semoga menginspirasi hihihi ...

    published: 22 Mar 2017
  • BODY COMBAT 73 TRACK1 - ANGGIE KRISTANTIO & GGX TEAM - GOLDS GYM INDONESIA

    published: 06 Sep 2017
  • Orang ini kurus tapi berotot (GYM indonesia)

    Olahraga (mana tau di undang di HITAM PUTIH)

    published: 27 Nov 2015
  • Orang ini kurus tapi berotot part 3 (gym indonesia)

    Dari pada bergaul tidak jelas lebih baik mencari kesibukan

    published: 08 Mar 2016
  • Gold's Gym Indonesia : Hidup Sehat Ala Verrel Bramasta

    published: 26 May 2015
  • Heboh Legendary Lugia menjamur di Gym Pokemon Jakarta, Pokemon Go Indonesia

    Video dibuat waktu menangkap pokemon Di Jakarra

    published: 23 Jul 2017
  • Chest Day Bersama Tim Dynamik Hery Di Yakuza Gym Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com

    published: 17 Jul 2017
  • #GOforGOLDS with Gold’s Gym Indonesia

    No matter how big it is or how small it looks, every goal is worth to chase. Just go for it, be 100% on it, and make it! #GOforGOLDS

    published: 31 Aug 2017
  • Back workout Binaraga indonesia sahri dan putu di Gold's Gym

    Tim Elite Binaraga Indonesia DKI Putu & Shari Back Workout Persiapan PON 2016 yang akan di selanggarakan Di Kota Kembang Bandung Kabar Yang Akan Diselenggarakan Pada Tgl 17-18 September 2016 Back workout Binaraga indonesia sahri dan putu di Gold's Gym latihan otot punggung di rumah, cara melatih otot punggung tanpa alat, cara membentuk otot punggung bersayap, contoh latihan otot punggung, cara membentuk otot pundak, cara membesarkan otot punggung, cara membentuk otot sayap tanpa alat, otot sayap terbesar di dunia,

    published: 05 Sep 2016
Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:08
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 181191
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Hery_Yakuza_Fitness_Club_Jakarta
Gold's Gym Indonesia's Best Personal Trainer 2014

Gold's Gym Indonesia's Best Personal Trainer 2014

  • Order:
  • Duration: 2:29
  • Updated: 21 Apr 2015
  • views: 11761
videos
Pande Nyoman Merta is a familiar face at Gold’s Gym Citywalk Sudirman, having been working as a Personal Trainer there for more than 4 years. But did you know that he didn’t always have an amazing body that he has now? Let’s get up close & personal with Gold’s Gym Indonesia’s Best Personal Trainer 2014, Nyoman! Read more about him here: http://ow.ly/LT1hG Subscribe to get more updates from us! http://www.goldsgym.co.id/home https://www.facebook.com/goldsgymID https://twitter.com/Golds_Indonesia http://instagram.com/goldsgym_id
https://wn.com/Gold's_Gym_Indonesia's_Best_Personal_Trainer_2014
Gym Session - Kiss My ABS(Melatih Otot Perut) | INDOFITNESS

Gym Session - Kiss My ABS(Melatih Otot Perut) | INDOFITNESS

  • Order:
  • Duration: 7:11
  • Updated: 12 Jul 2015
  • views: 59240
videos
Indonesian Fitness Lifestyle Komunitas Gaya Hidup Sehat - Indonesia | INDOFITNESS | Personal Trainer | Online Fitness Personal Trainer | Coach | Indonesian Fitness Lifestyle Business Inquiries : indofitness24@gmail.com / 085691949344 Instagram : http://instagram.com/indofitness Video by Gustaf Sailendra CP: 085691949344 Stay Awesome!
https://wn.com/Gym_Session_Kiss_My_Abs(Melatih_Otot_Perut)_|_Indofitness
GYM PRANK INDONESIA - wkwkwk - brandon kent

GYM PRANK INDONESIA - wkwkwk - brandon kent

  • Order:
  • Duration: 4:22
  • Updated: 04 Nov 2016
  • views: 117225
videos
i have no idea what am i doing
https://wn.com/Gym_Prank_Indonesia_Wkwkwk_Brandon_Kent
binaraga indonesia latihan otot bahu di mega gym osbond

binaraga indonesia latihan otot bahu di mega gym osbond

  • Order:
  • Duration: 1:09
  • Updated: 09 Oct 2015
  • views: 27955
videos
Binaraga Indonesia bisa klik www.binaragaindonesia.com binaraga indonesia ini mendapatkan medali emas di PON 2016 yang diselanggarakan di bandung pertandingan sangat keras.. Mau menjadi binaraga indonesia itu butuh kerja keras dan latihan yg berat ini binaraga indonesia latihan otot bahu di mega gym osbond latihan ade rai, suplemen fitnes ade rai, ade rai club fitness harga rai fitness, alamat toko suplemen fitnes di jakarta, ade rai club fitnes indonesia, ade rai kenny amelia, ade rai waktu kurus,
https://wn.com/Binaraga_Indonesia_Latihan_Otot_Bahu_Di_Mega_Gym_Osbond
PUSH DAY - LATIHAN DADA,BAHU, TRICEPS DI GYM

PUSH DAY - LATIHAN DADA,BAHU, TRICEPS DI GYM

  • Order:
  • Duration: 3:46
  • Updated: 05 Feb 2017
  • views: 38627
videos
Yo whats up teman teman fitness, kali ini saya mau tunjukan kalian typical Pushday dri aku Pushday berarti kita latihan semua otot yang dorong kaya dada, bahu dan triseps. Exercise adalah Smith Machine Benchpress Benchpress Machine Chestpress Cable Flys Reverse Flys Side Raises Front Raises Triceps pushdown tiap exercise 3-4 Set untuk 6-15 Repetisi dengan 60-90 Seconds isitirahat Jangan lupa untuk dilike, Subscribe dan share Check out juga 2ninefit di Twitter dan Facebook dan bobbyida di Instagram.
https://wn.com/Push_Day_Latihan_Dada,Bahu,_Triceps_Di_Gym
Best Indonesian Female Bodybuilder Gym Workouts

Best Indonesian Female Bodybuilder Gym Workouts

  • Order:
  • Duration: 3:26
  • Updated: 24 Sep 2012
  • views: 196463
videos
Indonesian Female Bodybuilder from Jakarta - Melly Sevoy trained so hard in most of her fitness workouts & some heavy lifts in the Gym, before her poses.
https://wn.com/Best_Indonesian_Female_Bodybuilder_Gym_Workouts
TUTORIAL: CARA MEMBENTUK OTOT DI RUMAH DALAM 5 MENIT TANPA ALAT GYM (UPPER BODY HOME WORKOUT)

TUTORIAL: CARA MEMBENTUK OTOT DI RUMAH DALAM 5 MENIT TANPA ALAT GYM (UPPER BODY HOME WORKOUT)

  • Order:
  • Duration: 5:04
  • Updated: 08 Oct 2015
  • views: 250606
videos
Hey guys, hari ini kita bakal kasih kalian "THE SUPERSET UPPER BODY HOME WORKOUT" a'la Athletes Nutrition Indonesia yang bisa kalian lakukan dalam 5-10 menit, dan tentu nya dapat membantu kalian membangun massa otot! Jangan lupa subscribe ke kita guys (gratis!!!) dan jangan lupa juga untuk follow kita di instagram @athletesnutritionid untuk postingan daily kita! www.Athletesnutritionid.com
https://wn.com/Tutorial_Cara_Membentuk_Otot_Di_Rumah_Dalam_5_Menit_Tanpa_Alat_Gym_(Upper_Body_Home_Workout)
Aesthetic Natural Bodybuilding Motivation - Fitness Aesthetics Indonesian

Aesthetic Natural Bodybuilding Motivation - Fitness Aesthetics Indonesian

  • Order:
  • Duration: 4:06
  • Updated: 05 Aug 2015
  • views: 12315
videos
BY : KELVIN WINZ
https://wn.com/Aesthetic_Natural_Bodybuilding_Motivation_Fitness_Aesthetics_Indonesian
RPM 72 TRACK 7 - 8 WITH ANGGIE & ALBERTUS - Golds gym Indonesia

RPM 72 TRACK 7 - 8 WITH ANGGIE & ALBERTUS - Golds gym Indonesia

  • Order:
  • Duration: 7:14
  • Updated: 21 Nov 2016
  • views: 4811
videos
track 7 : Rise of the Era (digital remix) - andrew rayel
https://wn.com/Rpm_72_Track_7_8_With_Anggie_Albertus_Golds_Gym_Indonesia
Latihan Otot Punggung Di Yakuza Gym Fitness Club Jakarta HERY YAKUZA

Latihan Otot Punggung Di Yakuza Gym Fitness Club Jakarta HERY YAKUZA

  • Order:
  • Duration: 3:21
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 50468
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Dengan Otot Punggung yang terbentuk indah akan memberikan kesan otot kita sudah terbentuk Salah satu yang diberikan penilaian di event binaraga mau pun body contes latihan otot sayap di rumah, cara melatih otot punggung tanpa alat, contoh latihan otot punggung, cara membentuk otot punggung bersayap, cara melatih otot bahu, latihan otot punggung dengan dumbell, cara membesarkan otot punggung, otot punggung sakit,
https://wn.com/Latihan_Otot_Punggung_Di_Yakuza_Gym_Fitness_Club_Jakarta_Hery_Yakuza
Kiss Prank Indonesia - Edisi Gym

Kiss Prank Indonesia - Edisi Gym

  • Order:
  • Duration: 2:59
  • Updated: 02 Jan 2017
  • views: 98667
videos
Kiss Prank Indonesia - Edisi Gym kiss prank di kamar, kiss prank indonesia, kiss prank hot, kiss prank videos, kiss prank youtube, kiss prank yoga,
https://wn.com/Kiss_Prank_Indonesia_Edisi_Gym
Random training @ Hammerhead Gym - Bali Indonesia

Random training @ Hammerhead Gym - Bali Indonesia

  • Order:
  • Duration: 7:29
  • Updated: 13 Dec 2016
  • views: 566
videos
Various clips training one week out from competition. Nothing fancy or heavy, just getting a good pump in Bali's best bodybuilding gym, Hammerhead Gym. @nipponfitness Music: https://www.youtube.com/channel/UCOrD5MJKbMQxLhdJA4TTpEQ
https://wn.com/Random_Training_Hammerhead_Gym_Bali_Indonesia
TOUR CELEBRITY FITNESS | Best Gym in Yogyakarta?

TOUR CELEBRITY FITNESS | Best Gym in Yogyakarta?

  • Order:
  • Duration: 7:29
  • Updated: 01 Dec 2016
  • views: 10517
videos
Today we take a tour of Celebrity Fitness in Yogyakarta. We are looking for a new gym and this one looks pretty nice. It is located in Lippo Mall and opens at 6:00 AM. The price is about $450 per year per person. Hope you enjoy our family friendly videos. Have a great day and keep smiling! :) Yesterday's Video SUBSCRIBE FOR NEW VIDEOS - http://bit.ly/SubToMartinJohnsonHD GET OUR T-SHIRTS - http://geni.us/ShopNow CAMERAS AND GEAR WE USEMain vlogging camera http://geni.us/OurCamera ✩ Complete gear and tool list http://geni.us/YouTubeGearGuide FOLLOW US :) ✩ Facebook - https://www.facebook.com/MartinJohnsonHD ✩ Instagram - http://instagram.com/MartinJohnsonHD ✩ Twitter - https://twitter.com/MartinJohnsonHD ✩ Website - http://martinandjuliejohnson.com ✩ Our Church - http://www.yogyakartachurchofchrist.org SEND US MAIL: Martin and Julie Johnson P.O. Box 1016 Yogyakarta, DIY 55000 Indonesia COMMENT POLICY: This channel is a family friendly place for positive interactions. Positive criticism is always welcome. You don't have to agree with me but I will not tolerate profanity, libel or degrading comments. I reserve the right to delete any comments and/or block any user. ++++++++++++++++++++++++ If you are reading this... YOU ROCK!!!! Thanks for watching our family friendly videos. If you like this video you will probably also like our... • Family friendly travel videos https://goo.gl/uqYLVg • Family friendly street food videos https://goo.gl/cyJo23 • Family friendly motovlog https://goo.gl/OEOLn5 • Good old fun family vlogs https://goo.gl/BzUyxl Maybe you can tell that family and family friendly content is important to us. It is! There is so much trash online that we want to offset it a little by being a clean YouTube channel. If that sounds good to you why don't you subscribe: http://bit.ly/SubToMartinJohnsonHD Have a great day and Keep Smiling! :) BTW video ini ada subtitle Bahasa Indonesia
https://wn.com/Tour_Celebrity_Fitness_|_Best_Gym_In_Yogyakarta
GYM PRANK ON DEDDY CORBUZIER GONE WRONG!

GYM PRANK ON DEDDY CORBUZIER GONE WRONG!

  • Order:
  • Duration: 11:21
  • Updated: 15 Aug 2016
  • views: 1477595
videos
In this video, i tried to instruct people with my ultimate and soulful fitness teaching. Let's see how people react when they hear the secret of my amazing body. [ English subtitle on progress! ] Btw, the news was right after all, Deddy Corbuzier is not a man that you can mess with. Anyway go watch Triangle, yes it's on a big screen. Watch it or i die. Thanks for watching! And if you enjoyed this video, please SUBSCRIBE to my channel for more videos. ----------------------------------------­----------------------------------------­-- SUBSCRIBE to Deddy Corbuzier also, he's a super cool guy (had to say this so he will not fuck me up): https://www.youtube.com/user/corbuzierprediction/featured ----------------------------------------­----------------------------------------­-- FOLLOW MY SOCIAL MEDIAS HERE! https://www.facebook.com/itsdavidbeatt https://twitter.com/davidbeatt https://www.instagram.com/davidbeatt/ https://ask.fm/davidbeatt http://mig.me/davidbeatt Snapchat: davidbeatt ----------------------------------------­----------------------------------------­-- Music: "The Impaler" DJ AMBERVIN (Ananta Vinnie) https://soundcloud.com/ananta-giovanni "Final Battle of the Dark Wizards" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ "Barracuda" Beatjunkie Rato https://soundcloud.com/beatjunkierato/barracuda
https://wn.com/Gym_Prank_On_Deddy_Corbuzier_Gone_Wrong
Mengecilkan Perut Bonus Perut Rata Tanpa GYM | Home Workout

Mengecilkan Perut Bonus Perut Rata Tanpa GYM | Home Workout

  • Order:
  • Duration: 7:44
  • Updated: 22 Mar 2017
  • views: 964690
videos
Hyeaaii Gita upload nih pesenan kalian semua tentang "Cara Mengecilkan Perut Tanpa Gym"!!!! Bisa langsung kalian praktekin nih dirumah hihihih Semangat yaaa kalian semua !!!! oh iya banyak banget temen temen yang tanya tentang cara workout buat kurusin badan apa aja, nih Gita kasih link nya ya yang udah Gita upload : 1. Cara mengecilkan paha bonus pantat besar (WORKOUT GYM LEGS & BOOTY !!!) https://youtu.be/AakBsqIN61E 2. Cara mengecilkan lengan (WORKOUT GYM TRICEPS & BICEPS) https://youtu.be/-tnLvIy_Rag 3. Home Workout https://youtu.be/Gl8LMd8uV3Y 4. Workout rutin (Intense Worrkout Dumbbel) https://youtu.be/s7G6_umi8FI 5. Menu Diet ala Gita https://youtu.be/364ySJmOK04 komen dan saran bisa kalian cantumin di kolom komen dibawah ini yaaa thank you for watching semoga menginspirasi hihihi NB : semua gerakan gita lakukan 12x repetisi setiap 1 set nya jumlah satu gerakan ada 4 set maksudnya bagi kalian yang belum paham adalah setiap gerakan dilakukan 4x dan setiap 1x nya dilakukan 12x gerakan paham kan? hihihihi SELAMAT MENCOBA !!! Instagram : https://www.instagram.com/gita_vbpr/ stay healthy everyone !!! Gita VBPR For Youtube business inquiries: youtube@drm-indonesia.com ©: dr.m 2017, Indonesia's Official Youtube MCN http://youtube.com/yt/serviceproviders/digital-rantai-maya.html
https://wn.com/Mengecilkan_Perut_Bonus_Perut_Rata_Tanpa_Gym_|_Home_Workout
BODY COMBAT 73 TRACK1 -  ANGGIE KRISTANTIO & GGX TEAM - GOLDS GYM INDONESIA

BODY COMBAT 73 TRACK1 - ANGGIE KRISTANTIO & GGX TEAM - GOLDS GYM INDONESIA

  • Order:
  • Duration: 9:15
  • Updated: 06 Sep 2017
  • views: 2608
videos
https://wn.com/Body_Combat_73_Track1_Anggie_Kristantio_Ggx_Team_Golds_Gym_Indonesia
Orang ini kurus tapi berotot (GYM indonesia)

Orang ini kurus tapi berotot (GYM indonesia)

  • Order:
  • Duration: 0:48
  • Updated: 27 Nov 2015
  • views: 9479
videos
Olahraga (mana tau di undang di HITAM PUTIH)
https://wn.com/Orang_Ini_Kurus_Tapi_Berotot_(Gym_Indonesia)
Orang ini kurus tapi berotot part 3 (gym indonesia)

Orang ini kurus tapi berotot part 3 (gym indonesia)

  • Order:
  • Duration: 1:46
  • Updated: 08 Mar 2016
  • views: 20272
videos
Dari pada bergaul tidak jelas lebih baik mencari kesibukan
https://wn.com/Orang_Ini_Kurus_Tapi_Berotot_Part_3_(Gym_Indonesia)
Gold's Gym Indonesia : Hidup Sehat Ala Verrel Bramasta

Gold's Gym Indonesia : Hidup Sehat Ala Verrel Bramasta

  • Order:
  • Duration: 6:25
  • Updated: 26 May 2015
  • views: 2531
videos
https://wn.com/Gold's_Gym_Indonesia_Hidup_Sehat_Ala_Verrel_Bramasta
Heboh Legendary Lugia menjamur di Gym Pokemon Jakarta,  Pokemon Go Indonesia

Heboh Legendary Lugia menjamur di Gym Pokemon Jakarta, Pokemon Go Indonesia

  • Order:
  • Duration: 1:21
  • Updated: 23 Jul 2017
  • views: 116
videos
Video dibuat waktu menangkap pokemon Di Jakarra
https://wn.com/Heboh_Legendary_Lugia_Menjamur_Di_Gym_Pokemon_Jakarta,_Pokemon_Go_Indonesia
Chest Day Bersama Tim Dynamik Hery Di Yakuza Gym Jakarta

Chest Day Bersama Tim Dynamik Hery Di Yakuza Gym Jakarta

  • Order:
  • Duration: 5:04
  • Updated: 17 Jul 2017
  • views: 2274
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com
https://wn.com/Chest_Day_Bersama_Tim_Dynamik_Hery_Di_Yakuza_Gym_Jakarta
#GOforGOLDS with Gold’s Gym Indonesia

#GOforGOLDS with Gold’s Gym Indonesia

  • Order:
  • Duration: 1:01
  • Updated: 31 Aug 2017
  • views: 53
videos
No matter how big it is or how small it looks, every goal is worth to chase. Just go for it, be 100% on it, and make it! #GOforGOLDS
https://wn.com/Goforgolds_With_Gold’S_Gym_Indonesia
Back workout Binaraga indonesia sahri dan putu di Gold's Gym

Back workout Binaraga indonesia sahri dan putu di Gold's Gym

  • Order:
  • Duration: 1:21
  • Updated: 05 Sep 2016
  • views: 3804
videos
Tim Elite Binaraga Indonesia DKI Putu & Shari Back Workout Persiapan PON 2016 yang akan di selanggarakan Di Kota Kembang Bandung Kabar Yang Akan Diselenggarakan Pada Tgl 17-18 September 2016 Back workout Binaraga indonesia sahri dan putu di Gold's Gym latihan otot punggung di rumah, cara melatih otot punggung tanpa alat, cara membentuk otot punggung bersayap, contoh latihan otot punggung, cara membentuk otot pundak, cara membesarkan otot punggung, cara membentuk otot sayap tanpa alat, otot sayap terbesar di dunia,
https://wn.com/Back_Workout_Binaraga_Indonesia_Sahri_Dan_Putu_Di_Gold's_Gym